'Dat ik als suikeroom Feyenoord miljoenen heb toegestopt, is gewoon onzin'

'Dat ik als suikeroom Feyenoord miljoenen heb toegestopt, is gewoon onzin'

28 augustus 2023 om 14:56

De claim van Chris Woerts bij Vandaag Inside dat Feyenoord extra slagkracht op de transfermarkt heeft dankzij Bert van den Brink, is 'onzin'. Dat stelt de vastgoedondernemer van Quote 500-lid zelf in gesprek met Quote.

Woerts beweerde vrijdagavond dat Van den Brink 'een groot aantal Vrienden van Feyenoord heeft uitgekocht en ook nog eens extra geld in de club heeft gestoken'. "Daarom kunnen ze nu zo actief zijn op de spelersmarkt. Dit is een goede ontwikkeling voor Feyenoord", liet hij weten.

Van den Brink reageert verbaasd. "Wat meneer Woerts stelt is gewoon niet waar. Hij heeft ergens een klok horen luiden, maar weet niet waar de klepel hangt. Dat ik als suikeroom Feyenoord miljoenen heb toegestopt, is gewoon onzin. Maar ja de meeste mensen weten gelukkig: Chris Woerts heeft het vaker mis dan goed."

Van den Brink loopt naar eigen zeggen 'weleens bij Feyenoord rond'. "Maar dat ik meerdere mensen uitgekocht zou hebben is gewoon onzin." Hij is niet blij met Woerts. "Ik heb dan wel weer eens gehoord dat hij een rooitje (1000 euro, red.) beurt, elke keer dat hij bij VI zit. Maar ja, dan moet hij wel iets te roepen hebben, anders zit hij er ook maar voor niks."

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: