PSV speurt naar centrale verdediger, bevestigt Stewart

PSV 'nog steeds bezig' met centrale verdediger: 'Het moet een aanvulling zijn'

21 augustus 2023 om 13:20
Laatste update: 22 augustus 2023 om 13:54

PSV heeft nog steeds plannen om een centrale verdediger naar Eindhoven te halen. Dat bevestigt directeur voetbalzaken Earnest Stewart op de clubkanalen, na het vastleggen van Sergiño Dest.

"Achterin zijn we nog steeds bezig", aldus Stewart. "De komende dagen gaan we kijken of we daar op de juiste manier invulling aan kunnen gaan geven. Dat moet wel passen in wie we zijn en wat we kunnen doen. En het moet een aanvulling zijn op onze selectie. Dus we zijn nog wel even bezig."

De roep om een nieuwe centrumverdediger zwelt na het rommelige optreden van André Ramalho tegen Vitesse (1-3 zege) weer aan, maar de zoektocht loopt al langer.

Komende dinsdag en volgende week woensdag probeert PSV zich ten koste van Rangers FC te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Lukt dat, dan is dat volgens Stewart 'zeer zeker' een boost voor de Eindhovense transferkansen. "We willen voor ons publiek een heel mooie selectie neerzetten die hoge ogen kan gooien in de competitie en de Champions League."

PSV versterkte zich deze zomer met Dest, Noa Lang, Ricardo Pepi, Jerdy Schouten en Malik Tillman, maar de transfermarkt is sinds een paar weken pas écht losgekomen, aldus Stewart. "De telefoon staat roodgloeiend."