Hoge odd hattrick Haaland

Noorse doelpuntenmachine weer aangezet: Haaland staat voor volgende finale

16 augustus 2023 om 15:00

Erling Haaland heeft de motor dit seizoen meteen aangezet. De Noorse superspits wist in een half uur twee keer te scoren tegen Burnley en staat woensdagavond tegenover Sevilla in de UEFA Super Cup. Bookmaker JACKS.NL heeft mooie odds klaarstaan voor een volgende topwedstrijd van de spits van Manchester City. 

Toon gezet in de Premier League

Manchester City trapte vrijdag al af in de Premier League en liet weinig heel van Burnley. De promovendus ging met 0-3 onderuit in eigen huis en dat kwam vooral door Haaland: de Noor had slechts 36 minuten nodig om de eerste twee treffers van het seizoen te noteren. City schreef het afgelopen seizoen historie door de treble binnen te slepen en staat woensdag voor de volgende prijs tegen Sevilla.

Sevilla won het afgelopen seizoen, zoals wel vaker, de Europa League en staat tegenover City in de UEFA Super Cup. Weet Haaland opnieuw het net te vinden? Dan pak je 1.73 keer je inleg. Wanneer Haaland de score opent, wordt de odd al een stuk aantrekkelijker en pak je 3.05 keer je inleg. Twee doelpunten van Haaland levert je 3.90 keer je inleg op, maar bij een hattrick wordt de odd écht aantrekkelijk: je ontvangt maar liefst twaalf keer je inzet wanneer Haaland er drie maakt. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust