Feyenoord-exits op komst

Vertrekken aanstaande: 'Feyenoord neemt mogelijk nog afscheid van drietal'

15 augustus 2023 om 08:56
Laatste update: 15 augustus 2023 om 08:58

Feyenoord neemt op korte termijn mogelijk nog afscheid van drie spelers, aldus het Algemeen Dagblad. Het drietal Marcus Pedersen, Antoni Milambo en Patrik Walemark lijken vanwege de toegenomen concurrentie niet op al te veel speeltijd te kunnen rekenen bij de landskampioen. 

Walemark traint inmiddels weer mee bij Feyenoord. De Zweed liep in april, in aanloop naar het Europa League-duel met AS Roma, een spierblessure op. Nu is hij weer fit, maar de kans dat hij nog op huurbasis vertrekt is aanwezig. Met Igor Paixão, Alireza Jahanbakhsh, Calvin Stengs, Javairô Dilrosun, Yankubi Minteh én het talent Leo Sauer beschikt Feyenoord al over behoorlijk wat smaken voor de posities op de flanken. Daarnaast is de club ook nog in de race voor Luka Ivanusec en Oussama Idrissi. 

Middenvelder Antoni Milambo geniet veel interesse van clubs die hem willen huren, meldt het AD. 'Maar de kans is groot de Arne Slot de zelf opgeleide middenvelder bij zijn selectie houdt', zo is te lezen. Marcus Pedersen lijkt daarentegen wel echt opweg naar de uitgang. Torino is geïnteresseerd, terwijl volgens 1908 ook Sassuolo hem graag wil aantrekken.