Mislintat bevestigt Ajax-belangstelling: 'Dat kan ik dus hierbij zeggen'

Mislintat bevestigt Bassey-exit en sorteert voor op versterkingen: 'Kan ik zeggen'

27 juli 2023 om 17:13

Sven Mislintat, technisch directeur van Ajax, bevestigt de interesse in Dinamo Zagreb-verdediger Josip Sutalo. De Duitser noemt de 23-jarige Kroaat 'een van de kandidaten'.

"Ik heb de interesse in Josip Sutalo tot dusver niet bevestigd, maar het is een gegeven dat hij een van de kandidaten is om ons te versterken, dat kan ik dus hierbij zeggen", zegt Mislintat tijdens een perspraatje, opgetekend door Voetbal International. "Verder is het afwachten. Het zou niet netjes zijn als ik verder over hem uitweid, want hij is op dit moment speler van Dinamo Zagreb."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Mislintat beseft dat de komst van een centrumverdediger door het vertrek van Jurriën Timber belangrijk is. "Aangezien Calvin Bassey ook voor een vertrek staat (naar Fulham, red.), zullen we er wellicht twee moeten halen. We hebben Jorrel Hato nog, die het echt ontzettend goed doet. He shows up like hell, great player. Rechts centraal is het ook nog mogelijk dat we uiteindelijk een back-up halen, maar op dit moment hebben we Edson Álvarez ook nog onder contract staan die daar kan spelen." 

Volgens Mislintat is het allesbehalve zeker dat Álvarez deze zomer nog vertrekt. "Nadat Borussia Dortmund zich terugtrok voor Álvarez, is er geen enkele club meer dusdanig concreet voor hem geworden. Natuurlijk worden er gesprekken gevoerd en wordt er gebeld, maar het is op dit moment niet zo serieus als Dortmund was."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!