'Fiorentina pakt door en voert druk bij Dinamo Zagreb op, Ajax kijkt mee'

'Fiorentina voert druk op en wil Ajax te snel af zijn met verbeterd bod'

27 juli 2023 om 16:14
Laatste update: 27 juli 2023 om 17:33

Fiorentina gaat een nieuwe, verhoogd bod uitbrengen op Dinamo Zagreb-verdediger Josip Sutalo, meldt transferspecialist Gianluca Di Marzio. De 23-jarige Kroaat staat ook in de nadrukkelijke belangstelling van Ajax.

De Amsterdammers moeten haast maken, want er liggen kapers op de kust. Fiorentina is een van die kapers. De Italianen dienden al een formeel bod van twaalf miljoen euro in bij Dinamo Zagreb, maar die werd naar de prullenbak verwezen. 'Fiorentina is klaar om het bod te verbeteren', klinkt het. De hoogte van het tweede bod op Sutalo is onbekend.

Het verbeterde bod wordt donderdag nog verwacht. Fiorentina wil nieuwe, realistische bonussen aan de transfersom toevoegen om de Kroaten te overtuigen. Naar verluidt zijn er ook Premier League-clubs in de race voor Sutalo. Ajax heeft tot op heden geen officieel bod ingediend bij Dinamo Zagreb.

Ajax is naarstig op zoek naar centrale verdedigers. Jurriën Timber vertrok naar Arsenal, terwijl Calvin Bassey een transfer naar Fulham aan het afronden is.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!