Ajax concreet voor St Juste

'Mislintat ziet Timber-opvolger in Portugal: Ajax concreet voor St. Juste'

4 juli 2023 om 21:26
Laatste update: 4 juli 2023 om 22:21

Ajax heeft verregaande interesse in Jeremiah St. Juste. Dat meldt 1908, dat weet dat de Amsterdammers 'concreet' zijn en in hem de mogelijke opvolger van Jurriën Timber zien. 

Timber staat op het punt om een miljoenentransfer te maken naar Arsenal, waardoor er bij Ajax een vacature achterin beschikbaar komt. Volgens 1908 staat St. Juste dus hoog op het verlanglijstje van directeur voetbalzaken Sven Mislintat.

Het is vooralsnog niet duidelijk hoe de centrale verdediger, die bij Sporting Portugal nog een contract heeft tot medio 2026, zelf staat tegenover een transfer naar Ajax. In het verleden speelde hij nog voor aartsrivaal Feyenoord. Mislintat heeft hem volgens 1908 zelfs al benaderd. 'De eerste toenadering met de speler zelf én met zijn huidige club is reeds gezocht', zo is te lezen. 

St. Juste maakte in 2017 de overstap van sc Heerenveen naar Feyenoord. Twee jaar later vertrok hij voor 8 miljoen euro naar de Bundesliga, waar hij kwam te spelen bij 1. FSV Mainz 05. Afgelopen zomer vertrok hij naar Portugal, waar hij afgelopen seizoen, mede dankzij een aantal blessures, tot 21 competitiewedstrijden kwam. 

In #DoneDeal werd de mogelijke interesse van Ajax in St. Juste al besproken en uitgelegd. Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)