Pechvogel Van de Beek deelt goed nieuws: 'Mijn terugkeer is heel dichtbij'

Pechvogel Van de Beek deelt goed nieuws: 'Mijn terugkeer is heel dichtbij'

1 mei 2023 om 16:26
Laatste update: 1 mei 2023 om 19:47

Donny van de Beek keert mogelijk voor het eind van het seizoen terug bij Manchester United. De Nederlander, die al geruime tijd met een blessure aan de kant staat, is positief over zijn revalidatie.

Drie maanden geleden ging het mis voor Van de Beek, die door zijn knieblessure sindsdien niet meer in actie is gekomen. Zijn seizoen leek voorbij, maar mogelijk kan manager Erik ten Hag dit seizoen nog een beroep op hem doen. "Ik probeer zo snel mogelijk te herstellen van mijn blessure en de revalidatie verloopt goed. Ik kan niet precies zeggen wanneer ik terugkom, maar mijn terugkeer op het veld is heel dichtbij. Dat is dus heel positief nieuws", geeft een optimistische Van de Beek tegenover MUTV aan.

Van de Beek heeft er moeite mee om aan de zijlijn te staan. "Het is vreemd om ze aan te moedigen, want het liefst sta je samen met hen op het veld. Maar ik steun de jongens vanaf de zijkant", aldus de middenvelder. "Ze zijn andersom ook heel betrokken bij mij, want ze vragen continu hoe het met mijn herstel gaat."

United speelt dit seizoen nog zeven wedstrijden. Wil Van de Beek dit seizoen nog minuten maken, moet hij voor 3 juni weer fit zijn. Dan spelen The Mancunians met de FA Cup-finale het laatste duel van het seizoen.