Ten Hag krijgt waarschuwing na galavoorstelling: 'We verdienen Europees voetbal'

Ten Hag krijgt waarschuwing na galavoorstelling: 'We verdienen Europees voetbal'

29 april 2023 om 21:24
Laatste update: 1 mei 2023 om 14:55

Brighton & Hove Albion leeft met veel vertrouwen toe naar de wedstrijd tegen Manchester United. Roberto De Zerbi, manager van The Seagulls, heeft na zaterdagmiddag een helder doel voor ogen.

Brighton maakte zaterdag gehakt van Wolverhampton Wanderers, door met 6-0 te winnen. "Mijn spelers hebben het zwaar gehad in de laatste twee wedstrijden. Het antwoord dat ze vandaag gaven, was fantastisch", zegt De Zerbi na de veegpartij. De Italiaan wijst naar de 3-1 nederlaag tegen Nottingham Forest en de uitschakeling in de halve finale van de FA Cup, waarin United de tegenstander was.

Aaanstaande donderdag kan Brighton revanche nemen. In het kader van de Premier League komt de ploeg van Erik ten Hag dan naar het AMEX Stadium. "Ik ben niet verrast door wat mijn spelers hebben laten zien", aldus De Zerbi, die met Brighton nog vol in de race is voor Europees voetbal. "Het niveau van deze groep is echt fantastisch en dit was mijn beste wedstrijd als manager. Nu gaan we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd, tegen Manchester United. Ik denk dat deze ploeg het verdient om Europees voetbal te halen."