Van den Boomen in beeld bij PSV

VI en ED: PSV denkt aan Van den Boomen als nieuwe versterking

7 april 2023 om 23:37
Laatste update: 7 april 2023 om 23:49

Branco van den Boomen is in beeld bij PSV als versterking voor het komende seizoen. Dat meldt zowel Voetbal International als het Eindhovens Dagblad. De middenvelder maakt een indrukwekkend seizoen door bij Toulouse. 

De 27-jarige Van den Boomen kan na dit seizoen vanwege zijn aflopende contract bij Toulouse gaan en staan waar hij wil. Daar wil PSV gebruik van gaan maken, weten VI en het ED. Een delegatie van Forza Sports Group, het management van de middenvelder, was vrijdag op De Herdgang om de gesprekken te openen. 

Afgelopen maandag deed de oud-speler van onder meer De Graafschap en FC Eindhoven al voorzichtig een boekje open over een eventuele overstap naar PSV. "Ik zou het wel mooi vinden, die club heb ik altijd een warm hart toegedragen", aldus de geboren Veldhovenaar bij het Ziggo Sport-programma Rondo.

Van den Boomen is dit seizoen een van de belangrijkste spelers bij Toulouse, dat zich donderdagavond ten koste van Annecy plaatste voor de finale van de Franse beker. In 28 competitiewedstrijden maakte hij vijf doelpunten en was hij al acht keer aangever.