Wieffer: 'Toen zou iedereen denken: die is helemaal knettergek'

Wieffer: 'Twee maanden geleden zou iedereen denken: die is helemaal knettergek'

4 maart 2023 om 23:56

Mats Wieffer heeft voor het eerst gereageerd op zijn plekje in de voorselectie van Oranje. De middenvelder blijft er nuchter onder, maar zou het twee maanden geleden niet geloofd hebben. 

Feyenoord won zaterdagavond moeizaam van FC Groningen, met 1-0. Een dag eerder werd duidelijk dat Wieffer in de voorselectie van Oranje zit. Voor de camera van ESPN reageert hij op dat nieuws "Of ik verbaasd was? Ja, sowieso. Als iemand mij twee maanden geleden zei dat ik er nu bij zou zitten, dan zou iedereen denken: die is helemaal knettergek."

Dat zorgt zeker niet voor minder vreugde bij Wieffer. "Het is heel mooi. Ik kan er niks anders van maken. Ik raak niet in de war, nee. Ik blijf gewoon mijn ding doen en ik ben al heel blij dat ik in de voorselectie zit. Daarna zien we het wel."

Het spel van Feyenoord tegen Groningen zorgde echter niet voor een lach op het gezicht van Wieffer. "Het was niet goed. Het was gewoon slecht, ja .We waren heel slordig. Maar uiteindelijk vliegt hij er toch weer in. Het is niet zo dat ik voelde dat die goal eraan zat te komen."