Doelpunten in Brabant en VVV-Venlo geeft Top Oss geen kans: check het KKD-rijtje!

24 februari 2023 om 17:00

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie in het verschiet ligt. Er staat liefst zeven wedstrijden op de planning, waar VoetbalPrimeur weer drie leuke weddenschappen uit heeft gekozen. Deze kan je natuurlijk spelen op Unibet.

Willem II – Jong Ajax: Willem II wint en beide teams scoren (2.55)

Met Willem II tegen Jong Ajax staat er een wedstrijd op het programma waarin de krachtsverschillen duidelijk merkbaar zijn. De Tilburgers staan op de vijfde plaats in de KKD, terwijl de beloften van de Amsterdammers het met een vijftiende plaats moeten doen.

Wat opvalt aan de resultaten van Willem II is dat ze aan een sterke reeks bezig zijn. De laatste vier wedstrijden werd er niet meer verloren en afgelopen weekend had Heracles Almelo zelfs verslagen moeten worden. Jong Ajax boekt daarentegen zeer wisselende resultaten. De Amsterdammers lijken het vooral op eigen bodem goed te doen, maar uit worden er weinig punten gepakt. Wel scoort de club uit de hoofdstad regelmatig in hun wedstrijden. De odd van 2.55 voor een overwinning van Willem II met een wedstrijd waarin beide teams scoren is dan ook een mooie om te spelen.

VVV-Venlo – Top Oss: VVV-Venlo wint de wedstrijd (1.65)

Ook bij VVV-Venlo tegen Top Oss zijn de verschillen op voorhand aanwezig. De Limburgers staan met een vierde plek in de top van de KKD, terwijl de Brabanders onderaan de ranglijst bungelen. Top Oss doet het de laatste weken bij vlagen redelijk aardig, maar wat opvalt is dat er in uitwedstrijden maar moeilijk punten worden verzameld. De Ossenaren wonnen op 30 september voor het laatst een uitwedstrijd. De odd van 1.65 voor een overwinning VVV-Venlo is een vrij hoge die je kan spelen op Unibet.

Helmond Sport – Jong FC Utrecht: beide teams scoren (1.64)

Met Helmond Sport tegen Jong FC Utrecht staat er een kraker uit de kelder van de KKD op het programma. Zeker voor de beloften van de Domstedelingen is het zaak om een resultaat te halen in Brabant, aangezien het verschil bij een overwinning van Helmond liefst negen punten wordt. Het affiche heeft alles in zich om een ware strijd te worden en dus sluiten we niet uit dat beide teams hun huid duur gaan verkopen. De odd van 1.64 voor wanneer beide teams scoren is dan ook een leuke om te spelen.

Meer Keuken Kampioen Divisie-odds

Naast Willem II – Jong Ajax, VVV-Venlo – Top Oss en Helmond Sport – Jong FC Utrecht zijn er nóg vier wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie vrijdagavond. In onderstaande widget staan de drie meest gekozen bets van alle Unibet-spelers. Speel ze los of samen in een rijtje voor 4.15 keer je inzet! Klik op de 'Speel Mee'-knop en de bets verschijnen direct op je wedformulier bij Unibet.

Weddenschappen:

<iframe style="border:1px solid #E8E8E8" width="100%" height="450"></iframe>

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust