Memphis wordt aangeboden bij Juventus en Sevilla

Italiaans gerucht: 'Memphis wil weg en wordt aangeboden bij drie clubs'

Vandaag om 12:43
Laatste update: om 14:43

Memphis Depay staat open voor een terugkeer naar Europa, zo meldt TuttoJuve. De geruchten over een snel vertrek bij het Braziliaanse Corinthians wakkeren aan en de aanvaller zou aangeboden zijn bij meerdere clubs.

In september tekende de transfervrije Memphis, na zijn vertrek bij Atlético Madrid, een contract in Brazilië bij laagvlieger Corinthians, maar zijn toekomst daar is erg onzeker. 'De hoofdsponsor die de salarissen van Memphis betaalt, is bereid zich terug te trekken uit de Braziliaanse club', klinkt het.

Door deze ontwikkelingen is het een serieuze mogelijkheid dat Memphis op korte termijn zijn contract bij Corinthians op zal zeggen. De aanvaller is zich al aan het oriënteren op een nieuwe stap en wil graag terugkeren naar Europa. 'Bij een vertrek zou Memphis zich hebben aangeboden bij Sevilla, Juventus en Al-Nassr', zo valt er te lezen.

Tot dusver staat de teller van Memphis, die in het verleden speelde in dienst van onder meer PSV, Manchester United en FC Barcelona, op vier officiële duels in het shirt van Corinthians. De aanvalsleider wist nog niet te scoren in Brazilië, maar verzorgde wel twee assists.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!