Driessen raadt transfer af: 'Hij komt binnen als een nobody bij Man United'

25 augustus 2022 om 14:50

De interesse van Manchester United in Cody Gakpo is nog niet afgekoeld, zoals Engelse media berichtten. Volgens De Telegraaf is het hele traject om de PSV'er aan te trekken al in werking gezet.

Het is bekend dat Gakpo en PSV na de return tegen Rangers FC om tafel gaan over de toekomst. De buitenspeler speelde woensdagavond een ongelukkige wedstrijd, maar volgens Valentijn Driessen, chef voetbal van de ochtendkrant, staart United zich niet blind op de Europese wedstrijden. "Ik denk dat Erik ten Hag niet alleen op deze wedstrijd afgaat. Het hele traject om Gakpo binnen te halen is al in werking gezet door Manchester United en Ten Hag."

PSV wil naar verluidt minimaal vijftig miljoen euro voor Gakpo. United kan aan die voorwaarde voldoen. "Maar je moet je wel afvragen: is hij een meerwaarde voor United? Op dit moment geloof ik daar niet in", vervolgt Driessen. "Rashford en Sancho lieten zich zien maandag (tegen Liverpool, red.). En Rangers is geen Liverpool. Als ik zijn raadgever zou zijn, zou ik zeggen: joh, blijf nog een jaar in de Eredivisie, ga eens proberen om 34 wedstrijden te spelen. Om daar een groot aantal te beslissen. Ga dan over de grens kijken, dan kom je binnen met extra status en bagage. Nu komt hij binnen als een nobody bij Manchester United."