'Jansen kan in voetsporen Van den Brom treden, Poolse topclub toont interesse'

'Jansen kan in voetsporen Van den Brom treden, Poolse topclub toont interesse'

8 mei - 09:25 Laatste update: 09:29
16

Pascal Jansen is in beeld bij Lech Poznan. Dat meldt het Poolse medium Prezglad Sportowy. De 51-jarige trainer is clubloos sinds zijn ontslag bij AZ, begin dit jaar. 

Poznan, de huidige nummer drie van Polen, is op zoek naar een nieuwe trainer. Mariusz Rumak gaat immers vertrekken. De club heeft Jansen geïdentificeerd als eventuele opvolger, maar is zich ervan bewust dat dit een lastige klus kan gaan worden. 

Jansen wordt namelijk ook begeerd door andere clubs. Zo zou Spartak Moskou hem op de korrel hebben, terwijl er ook vanuit Nederland interesse is, aldus Prezglad Sportowy

Mocht Jansen daadwerkelijk instappen bij Lech Poznan, dan treedt hij in de voetsporen van John van den Brom. De kersverse trainer van Vitesse werd in december van vorig jaar, na een dienstverband van anderhalf jaar, ontslagen bij de club. 

Jansen was afgelopen zondag nog te gast bij het ESPN-praatprogramma Goedemorgen Eredivisie. Daar gaf de trainer aan niet te hebben gesproken met Ajax, dat op zoek is naar een nieuwe trainer. Wel bevestigde hij de interesse van Spartak.