Gepromoveerd NEC legt verkoop van seizoenkaarten volgende week tijdelijk stil

29 mei 2021 om 08:13
Laatste update: 29 mei 2021 om 14:05

NEC legt de verkoop van seizoenkaarten volgende week noodgedwongen stil. Medewerkers van de club hebben tijd nodig om de massale aanvraag van seizoenkaarten te verwerken in het systeem.

Door de vele aanvragen heeft NEC besloten om volgende week dinsdag tot en met vrijdag dicht te gaan. 'Supporters die hun seizoenkaart willen verlengen kunnen dit 'gewoon' tot maandag 31 mei doen, zowel online als fysiek in het Goffertstadion. Dit geldt alleen voor supporters die hun seizoenkaart willen verlengen', valt te lezen op de clubsite van de Nijmegenaren.

Vanaf maandag 7 juni om 10.00 uur kunnen supporters weer seizoenkaarten bestellen. NEC verwacht dat het ongeveer een week de tijd nodig heeft om de bijna zevenduizend aangevraagde seizoenkaarten in het systeem te verwerken. Afgelopen week stonden er elke dag lange rijen voor het Goffertstadion en zijn er in één week tijd vijfduizend (!) seizoenkaarthouders bijgekomen.

NEC degradeerde in 2017 naar het tweede niveau van Nederland, maar is na de gewonnen finale in de play-offs tegen NAC Breda na de zomer terug in de Eredivisie. De ploeg van trainer Rogier Meijer zette het NAC van Maurice Steijn met 1-2 aan de kant in het Rat Verlegh Stadion.