"Ja. Ik denk dat we nu de beste selectie hebben sinds ik hier eigenaar ben"

10 september 2017 om 18:53

Frans van Seumeren gaat dit seizoen met veel plezier naar wedstrijden van FC Utrecht. De clubeigenaar, die zegt nog lang niet 'uitgespeeld' te zijn, is dolblij met het niveau van de huidige selectie.

"Ja. Ik denk dat we nu de beste selectie hebben sinds ik hier eigenaar ben", stelt Van Seumeren in gesprek met de NOS. Wat is er dit seizoen mogelijk? "De top-drie is moeilijk te bereiken. AZ, Vitesse en Heerenveen hebben ook goede ploegen. Het zal blijven gaan tussen plaatsen vier, vijf, zes, zeven. Natuurlijk, als PSV zo blijft presteren als ze nu doen, dan zijn ze kwetsbaar."

De gelukkige Utrecht-eigenaar steekt de loftrompet over trainer Erik ten Hag. "Ik denk dat Erik een heel belangrijke rol speelt. Hij is een fantastisch goede trainer. Hij kijkt heel breed, niet alleen naar het eerste elftal. Hij kijkt ook mee met het trainingscomplex dat we nu gaan opknappen. Hij is ontzettend toegewijd. Een man naar mijn hart", aldus Van Seumeren, die maar één reden kan bedenken voor een eventueel vertrek: spreekkoren. "Als dat weer gebeurt dan houd ik ermee op, maar dat weten ze maar al te goed."