Feyenoord gaat strijd aan met Ajax voor transfervrije Miranchuk

Opvallend gerucht: 'Naast Ajax aast ook Feyenoord op transfervrije buitenkans'

6 september om 19:53

Een opvallend gerucht uit Rusland: naast Ajax is ook Feyenoord in de markt voor de handtekening van Anton Miranchuk. Beide clubs azen op de komst van de transfervrije Rus, zo meldt Sport-Express.

Zowel Ajax als Feyenoord is op zoek naar versterking voor in de aanval. De Amsterdammers slaagden er niet in op Kamaldeen Sulemana op tijd in te lijven als vervanger van Steven Bergwijn, terwijl Feyenoord de komst van Assane Diao niet wist af te ronden. Miranchuk is momenteel transfervrij en kan daardoor nog na het verstrijken van de transferdeadline binnengehaald worden.

Anton Miranchuk is de tweelingbroer van Alexey Miranchuk, die deze zomer zomer de overstap maakte van Atalanta Bergamo naar Atlanta United. Zelf legde de transfervrije Rus een nieuw contractvoorstel naast zich neer van Lokomotiv Moskou, waar hij tot dusver zijn hele carrière had gespeeld.

Bij Lokomotiv Moskou was Miranchuk afgelopen seizoen goed voor acht doelpunten en zeven assists in 38 duels. De Rus speelde tot dusver 29 keer in dienst van de nationale ploeg, waarin hij zeven keer trefzeker was.

#DoneDeal Recap na Deadline Day: alles over Bergwijn en Ajax, de geklapte transfer bij Feyenoord, PSV en nog veel meer!