Aissati heeft tip voor oude bekende De Boer: 'Hij moet hem laten debuteren!'

18 maart 2016 om 16:37

Ismail Aissati speelde in het verleden voor zowel Ajax als PSV. De Marokkaans international werd enkele jaren geleden gewogen en te licht bevonden door Ajax-trainer Frank de Boer. Aissati koestert echter geen wrok. 

De Utrechter heeft zelfs een tip voor zijn voormalig trainer. Aissati vindt dat De Boer de kans moet geven aan Ajax-talent Abdelhak Nouri. De tiener staat al jaren te boek staat als het grootste talent van De Toekomst. Nouri moet vooralsnog echter zijn minuten maken bij de beloften. "Dit seizoen doet De Boer het goed, alleen moet hij Nouri laten debuteren!", is Aissati stellig in gesprek met Ajax1.nl. 

De inmiddels 27-jarige rechtspoot speelt tegenwoordig voor het Russische Terek Grozny. Aissati heeft het daar prima naar zijn zin. "Ik ben in gesprek over contractverlenging en wil op dit moment nog niet terugkeren naar Nederland. De Russische competitie is namelijk veel sterker dan de Nederlandse. Je hebt hier meerdere sterke teams zoals CSKA Moskou en Zenit Sint-Petersburg. Het is totaal niet met Nederland te vergelijken. Toch zal ik in de toekomst waarschijnlijk wel terugkeren in de Eredivisie."