Praat mee op VP: FC Utrecht - Feyenoord

Praat mee op VP: FC Utrecht - Feyenoord

Vandaag om 12:31
Laatste update: om 12:31

Feyenoord gaat na de knappe zege op Benfica op bezoek bij FC Utrecht. Het duel in De Galgenwaard vangt aan om 12:15 uur, volg de wedstrijd hieronder in de live-omgeving van VoetbalPrimeur en praat mee!

Feyenoord treedt tegen Utrecht noodgedwongen met een aantal nieuwe namen aan, ten opzichte van het in de Champions League gewonnen duel met Benfica. Zo maakt Givairo Read zijn basisdebuut: Jordan Lotomba viel in Lissabon geblesseerd uit, terwijl Bart Nieuwkoop toch nog niet fit genoeg is om in actie te komen. Daarnaast is Ayase Ueda niet ongeschonden uit de strijd gekomen. Hij is er evenmin bij in Utrecht, waardoor Julián Carranza begint in de punt van de aanval.

Daarnaast kiest trainer Brian Priske voor Thomas Beelen in het hart van de defensie, waardoor Gernot Trauner weer plaats moet nemen in de bank. Daarmee voert de Deen in totaal drie wijzigingen door bij Feyenoord, dat om 12.15 uur begint aan de wedstrijd tegen Utrecht. Bij FC Utrecht voert trainer Ron Jans één wijziging door: Taylor Booth keert terug in de basis, wat ten koste gaat van Ole Romeny.

De opstelling van FC Utrecht: Barkas; Horemans, Van der Hoorn, Viergever, El Karouani; Jensen, Fraulo, Aaronson; Booth, Min, Cathline.

De opstelling van Feyenoord: Wellenreuther; Read, Beelen, Hancko, Bueno; Hwang, Timber, Milambo; Osman, Carranza, Paixão.

  • Wedstrijd
  • Opstelling
  • Statistieken

Wedstrijd informatie


Datum
zondag 27 oktober 2024
Stadion
Stadion Galgenwaard
Aftrap
12:15
Scheidsrechter
Lindhout