Op deze datum maakt Ronald Koeman de volgende voorselectie van Oranje bekend

Op deze datum maakt Koeman de volgende voorselectie van Oranje bekend

Vandaag om 15:00

Het Nederlands elftal komt in november weer in actie in de Nations League. Ronald Koeman is al hard bezig met het samenstellen van zijn selectie. VoetbalPrimeur vertelt je wanneer de bondscoach zijn voorselectie bekendmaakt.

Op 16 november komt Hongarije op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Na het gelijke spel (1-1) in Boedapest en de nederlaag tegen Duitsland (1-0) zal Oranje uit zijn op ereherstel. Nederland staat nog altijd tweede in de groep, maar is inmiddels op gelijke hoogte gekomen met Hongarije. Het duel in november zal dus cruciaal zijn.

Wanneer wordt de volgende voorselectie van Oranje bekend?

Drie dagen later, op 19 november, speelt Oranje in Bosnië en Herzegovina de laatste groepswedstrijd van de Nations League. Met wie Koeman beide duels kan gaan aantreden en dus probeert door te stomen naar de kwartfinales van het toernooi, wordt op vrijdag 25 oktober bekendgemaakt in de vorm van een voorselectie.

Ten opzichte van de vorige (definitieve) selectie zullen naar verwachting in ieder geval de namen van Jan Paul van Hecke en Wout Weghorst terugkeren op het lijstje van Koeman. Jurriën Timber, Jerdy Schouten en Teun Koopmeiners blijven twijfelgevallen, terwijl het ook de vraag is wat Koeman doet met de bij FC Barcelona teruggekeerde Frenkie de Jong.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!