Hwang: 'Feyenoord klaar voor Benfica'

'Feyenoord gaat laten zien dat ze klaar zijn om tegen Benfica te strijden'

Vandaag om 20:29

Hwang In-beom maakt duidelijk dat Feyenoord klaar is voor het duel met Benfica. De middenvelder ziet dat de Rotterdammers enorm gegroeid zijn sinds zijn debuut tegen Bayer Leverkusen.

In eerste instantie weet Hwang niet goed te verwoorden waar het aan ligt dat Feyenoord beter voor de dag komt de laatste weken. "Om eerlijk te zijn weet ik het niet. Ik doe mijn best om het team te helpen", steekt de middenvelder van wal bij Ziggo Sport.

"Ik denk dat iedereen net als ik kan zien dat we sinds dat we tegen een van de beste teams van Europa speelden, Bayer Leverkusen, we veel beter spelen", gaat Hwang vervolgens verder. Hwang weet de voornaamste reden te benoemen. "Niet individueel, maar echt als team. Vandaag gaan we aan de mensen laten zien dat we klaar zijn om tegen Benfica te spelen en strijden."

Hwang krijgt vervolgens de vraag wat de doorslag zal geven tegen Benfica. "Op Champions League-niveau mag je geen fouten maken. De tegenstander profiteert daar direct van. We moeten als team spelen en profiteren van hun fouten." De zeges van de afgelopen weken geven in ieder geval vertrouwen. "Ja, zeker."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!