Mulder over Trauner en Ueda

Puzzelstukjes vallen in elkaar bij Feyenoord: 'Hij geeft veel meer vastigheid'

Vandaag om 20:14

Youri Mulder ziet dat de puzzelstukjes in elkaar vallen bij Feyenoord. Daar heeft de analist verschillende redenen voor. De Rotterdammers nemen het woensdagavond op tegen Benfica in de Champions League.

"Het valt in een keer wel wat meer in elkaar", steekt Mulder van wal bij Ziggo Sport. "Waar dat hem dan in zit? Trauner die er achterin weer bij is. Dat geeft veel meer vastigheid. Voorin past het ook beter bij elkaar. Ueda, als je hem ziet, hij speelde tegen Girona misschien niet goed, maar als je ziet hoe hard hij werkt. Het is meer een team geworden. Daar lijkt het op. Dan heb je van die geweldige aanvallen en een schitterende goal. Ook individueel met Osman. Het valt een beetje samen."

"Soms vind je elkaar ineens blindelings", gaat Mulder verder. "Dat zag je tegen Go Ahead", doelt de analist op de uitstekende teamgoal die Ayase Ueda uiteindelijk afrondde tegen de ploeg uit Deventer. "Dat heb je soms op de training en dan heb je dat in de wedstrijd is het er soms niet."

Mulder benadrukt wel dat er woensdagavond een 'heel andere wedstrijd' te wachten staat. "In Portugal tegen Benfica. Daar valt alles ook ineens in elkaar. Ook leuk dat er twee oud-Feyenoorders spelen met Fredrik Aursnes en Orkun Kökçü."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!