Feyenoord met beter gevoel naar Lissabon, goede reeks moet vervolg krijgen

Feyenoord met beter gevoel naar Lissabon, goede reeks moet vervolg krijgen

Vandaag om 18:00

ADVERTORIAL - Feyenoord is bezig aan een uitstekende reeks en de ploeg van Brian Priske moet het woensdagavond opnemen tegen Benfica. De Rotterdammers gingen in een oefenduel eerder in het seizoen hard onderuit, maar de tekenen van herstel zijn al meer dan zichtbaar bij de Rotterdammers. TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: een verhoogde quotering wanneer beide ploegen scoren! 

Benfica niet onverslaanbaar 

Waar Feyenoord in het voorseizoen nog met 5-0 onderuit ging, zijn de omstandigheden nu een stuk gunstiger. Benfica liep al twee keer averij op in de eigen Primeira Liga en eerste spits Vangelis Pavlidis heeft het vizier nog niet op scherp staan. Waar de Griekse spits tegen Feyenoord twee keer toesloeg, staat de teller in de eigen competitie na zeven wedstrijden pas op twee treffers.

Benfica verloor in het begin van het seizoen al in Portugal en speelde ook gelijk. Feyenoord begon ook minder aan het seizoen, maar behaalde de laatste weken knap de volle buit na duels met Girona, FC Twente en Go Ahead Eagles. Vooral de manier waarop de Deventenaren aan de kant werden gezet, was indrukwekkend. TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: pak twee keer je inleg wanneer Feyenoord en Benfica scoren!

De LMS is beschikbaar voor alle spelers vanaf 18 jaar oud en kent een maximale inleg van €15. 

Klik hier om de LMS te spelen bij TOTO!