'Flinke meevaller voor PSG: man van 95 miljoen keert terug in selectie tegen PSV'

'PSG ziet man van 95 miljoen terugkeren in de wedstrijdselectie tegen PSV'

Vandaag om 17:06
Laatste update: om 17:59

Randal Kolo Muani was afgelopen weekend nog afwezig bij Paris Saint-Germain, maar PSV zal dinsdag wel rekening moeten houden met de Franse spits. Volgens L'Équipe is hij namelijk onderdeel van de wedstrijdselectie van de Franse kampioen.

Toen PSG zaterdag met 4-2 van Strasbourg won, was Kolo Muani wegens fysieke problemen niet van de partij. In aanloop naar de wedstrijd tegen PSV was het onduidelijk of de aanvalsleider zou terugkeren in de selectie van Luis Enrique. De eerste signalen wezen daar wel op, aangezien Kolo Muani weer op het trainingsveld was gesignaleerd in Parijs. Nu bevestigt L'Équipe dat de Frans international van de partij is tegen PSV.

Dat is een flinke meevaller voor Enrique. Doordat Gonçalo Ramos al sinds het begin van het seizoen kampt met een blessure, was Marco Asensio de enige volwaardige optie voor de Spaanse coach in de punt van de aanval tegen Strasbourg. Het is uiteraard wel nog afwachten hoelang Kolo Muani in actie kan komen tegen PSV.

Ruim een jaar geleden pikte PSG Kolo Muani nog voor een transfersom van maar liefst 95 miljoen euro op bij Eintracht Frankfurt. Dit seizoen is de aanvaller echter niet zeker van een basisplek, ondanks de blessure van Ramos.