Bueno in Feyenoord-selectie voor Benfica-duel

Feyenoord komt met goed nieuws uit lappenmand: verdediger reist mee naar Portugal

Vandaag om 12:15

Feyenoord lijkt toch te kunnen beschikken over Hugo Bueno tegen Benfica. De Spanjaard verliet geblesseerd het veld tijdens het met 1-5 gewonnen duel met Go Ahead Eagles en er werd gevreesd voor zijn afwezigheid bij het Champions League-duel, maar de linksback zit bij de selectie.

Bueno moest zaterdag in de 68e minuut de strijd staken in De Adelaarshorst door een blessure aan zijn hiel. Na de wedstrijd werd er gevreesd voor de afwezigheid van de Spanjaard tegen Benfica, maar de linksback lijkt het duel van woensdagavond te halen. Feyenoord maakt via de officiële kanalen bekend dat Bueno bij de selectie zit.

Brian Priske moet ondanks de aanwezigheid van Bueno een flink aantal belangrijke spelers missen in Lissabon. Calvin Stengs en Santiago Gimenez liggen nog lang uit de roulatie, net als linksback Quilindschy Hartman en rechtsback Bart Nieuwkoop. Ook middenvelder Gjivai Zechiël reist niet mee naar de Portugezen.

Feyenoord en Benfica trappen woensdagavond om 21.00 uur af in het Estádio da Luz. In de voorbereiding waren de Portugezen nog met 5-0 te sterk voor de Rotterdammers. De ploeg van Priske aast op revanche in het derde Champions League-duel van dit seizoen.