Zender PSG-PSV in de Champions League

Waar, wanneer en hoe laat wordt Paris Saint-Germain - PSV in de CL uitgezonden?

Vandaag om 11:38

PSV neemt het dinsdag in alweer de derde Champions League-wedstrijd van dit seizoen op tegen Paris Saint-Germain. Na de nederlaag bij Juventus (3-1) en het gelijkspel tegen Sporting Portugal (1-1) hopen de mannen van Peter Bosz te stunten in Parijs. Waar, wanneer en hoe laat wordt het duel in het miljardenbal uitgezonden? VoetbalPrimeur geeft meer informatie. 

Zonder sterkhouders als Joey Veerman, Jerdy Schouten en Rick Karsdorp hoopt PSV te winnen van Paris Saint-Germain in het Parc des Princes. De mannen van de veelbesproken trainer Peter Bosz staan op slechts één punt in de Champions League. Op dit moment betekent dat de 24e plaats in het miljardenbal. PSG staat na twee duels op drie punten. 

Waar, wanneer en hoe laat kan je PSV tegen PSG kijken?

PSG en PSV trappen dinsdagavond om 21.00 af bij de Parijzenaren in het Parc des Princes. Scheidsrechter Glenn Nyberg uit Zweden zal fluiten voor de aftrap. De arbiter wordt ondersteund door Mahbod Beigi en Andreas Söderkvist. Kristoffer Karlsson is de vierde official en Stuart Attwell de VAR. De Engelsman wordt op zijn beurt weer ondersteund door David Coote. Het duel is te volgen op Ziggo Sport, voor mensen met een abonnement te vinden op kanaal 14. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur. 

Hoe kan je zonder Ziggo als provider toch PSV kijken? 

Via de website van Ziggo kan er gratis een account worden aangemaakt. Via de Ziggo GO-app kan het duel dan bekeken worden. Benieuwd hoe je zo’n account aanmaakt? Lees dan dit artikel.