Totti denkt na over terugkeer in profvoetbal

Totti (48) denkt na over terugkeer als speler: 'Meerdere clubs hebben gebeld'

Vandaag om 15:52
Laatste update: om 16:03

Francesco Totti zou op 48-jarige leeftijd nadenken over een terugkeer. Op een evenement van Bettson vertelt de 48-jarige legende van AS Roma dat hij door meerdere Serie A-clubs is gebeld en dat hij een terugkeer niet uitsluit.

"Er zijn Serie A-clubs die mij hebben gebeld. Ik moet toegeven dat het me een beetje aan het denken heeft gezet. Zeg nooit nooit. Met het niveau van de Serie A vandaag zou ik gemakkelijk belangrijk kunnen zijn op het veld", vertelt een ambitieuze Totti, geciteerd door La Gazzetta dello Sport. De voormalig aanvaller maakt dus niet bekend welke clubs contact met hem hebben opgenomen.

Totti stopte in 2017 met profvoetbal nadat hij zijn hele voetballeven bij AS Roma speelde. De Italiaanse oud-aanvoerder ging tot veertigjarige leeftijd door, maar inmiddels is hij niet de fitste meer. Daar zou hij echter op korte termijn wel wat aan kunnen doen. "Op dit moment zijn het slechts praatjes: over twee tot drie maanden zou ik er klaar voor zijn. Er is voor alles een begin en een einde."