Roma-legende Totti (45) in zwaar weer: 'Een depressie, was mezelf niet meer'

15 september 2022 om 13:54

AS Roma-icoon Francesco Totti heeft een moeilijke periode achter de rug. In zijn thuisland vertelt de Italiaan (45) openhartig over depressieve gevoelens, mede door zijn geruchtmakende breuk met ex-vrouw Ilary Blasi.

Het begon twee jaar geleden, toen Totti zijn vader verloor aan de gevolgen van het destijds woekerende coronavirus. Hij belandde in een depressie en scheidde dit jaar van zijn vrouw, tv-presentatrice Ilary Blasi, met wie hij drie kinderen heeft. "Zij was er in die moeilijke periode niet voor mij", laat hij weten in de Italiaanse krant Corriere della Sera.

"Ik heb er een zware periode opzitten", vervolgt Totti, die door Blasi wordt beschuldigd van overspel. "Het klopt niet dat ik haar als eerste heb bedrogen. Kijk, ik heb mezelf altijd voorgenomen hier niet over te spreken en dat heb ik tot nu toe ook nog nooit gedaan, maar de voorbije weken heb ik te veel nonsens gelezen."

Totti verklaart vervolgens uitgebreid hoe hij ontdekte dat zijn ex-vrouw vreemdging. Dat zorgde voor mentale problemen. "Ik kwam in een depressie terecht. Ik kon mezelf niet langer voorhouden dat er niets gaande was. Ik was mezelf niet meer. Een andere Totti, zeg maar."