Timber reageert na overwinning Feyenoord op Go Ahead Eagles

Progressie bij Feyenoord: 'Vanaf Girona doen we dat veel minder'

Vandaag om 08:52
Laatste update: om 08:56

Quinten Timber heeft het gevoel dat het spel van Feyenoord steeds beter wordt. Het begin onder nieuwbakken trainer Brian Priske was moeizaam, maar volgens de aanvoerder is er progressie te zien bij de Rotterdammers. 

"We worden steeds beter en beter", stelt Timber na afloop van het uitduel met Go Ahead Eagles (1-5) in gesprek met ESPN. "Dat kost tijd en dat kost trainingen. We maken stappen en daar gaat het om. We hebben vandaag (zaterdag, red.) een goede wedstrijd gespeeld, dat geeft een boost en vertrouwen."

Voor de interlandperiode ging het moeizaam voor Feyenoord, maar Timber ziet een goede ontwikkeling bij zijn ploeg. "De ondergrens was een aantal keer veel te laag, waardoor we het weggaven. Vanaf Girona doen we dat veel minder", legt de captain uit. "Aan ons om dat door te trekken, want er komt een lastige periode aan."

Timber wilde zich met Feyenoord herpakken na een slechte wedstrijd met het Nederlands elftal tegen Duitsland. "Als je een slechte wedstrijd speelt, wat ik deed, wil je je altijd herpakken", aldus de middenvelder. "Het is een privilege dat ik voor het Nederlands elftal speel en dat ik kritieken krijg. Ik ben dankbaar dat ik daar kan staan. En dat ik me nu kan herpakken. Ik ben God dankbaar. Ik wil alleen maar beter en beter, want ik weet dat ik beter kan."