Driessen ziet 'Kuipvrees' in Rotterdam: 'Gewoon zielig om te zien'

Driessen ziet 'Kuipvrees' in Rotterdam: 'Gewoon zielig om te zien'

Vandaag om 21:11

Valentijn Driessen vermoedt dat Luka Ivanusec aan Kuipvrees lijdt. De aanvaller kwam in de zomer van 2023 voor veel geld naar Rotterdam-Zuid, maar wist nog niet te overtuigen. Ook Driessen is niet onder de indruk, zo geeft hij aan in de podcast Kick-Off.

Ivanusec kwam voor een bedrag van bijna acht miljoen over van Dinamo Zagreb, maar heeft tot dusver nog geen onuitwisbare indruk gemaakt, ziet ook Driessen. "Hij speelde dramatisch in die laatste invalbeurt (tegen Girona, red.). Het was echt verschrikkelijk, het was gewoon zielig om te zien. En dat voor een speler die voor veel geld is gehaald, een Kroatisch international. Daar verwacht je gewoon veel meer van."

De Kroaat doet er veel aan om te slagen bij Feyenoord, maar onder Brian Priske hoeft hij nog niet op veel speelminuten te rekeen. "Het schijnt wel een jongen te zijn die er echt alles aan doet. In het krachthonk, en hij leeft als een voorbeeldig prof. Dan moet je wel vraagtekens gaan zetten bij zijn kwaliteiten, als hij er alles voor doet en laat. Misschien heeft hij Kuipvrees, zonder zelf te weten wat de Kuip precies inhoudt."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!