Feyenoord ziet in 't Zand de opvolger van Timber

Krabbendam: 'Feyenoord ziet in hem de opvolger van Timber'

Vandaag om 16:54

Martijn Krabbendam heeft intern bij Feyenoord veel enthousiasme gehoord over Shiloh 't Zand. De Feyenoord-watcher van Voetbal International vertelt zelfs dat de mensen binnen de club hem zien als de opvolger van Quinten Timber.

In de Dickvoormekaar Podcast Extra vertelt Krabbendam over 't Zand, die dit seizoen op huurbasis voor Heracles Almelo uitkomt. "Ik zie die Shiloh 't Zand bij Heracles spelen en ik heb er ook wat mensen over gesproken. Die zijn wel laaiend enthousiast. Ze zien in hem de opvolger van Timber. Over die jongen hoor je heel veel positieve verhalen." 't Zand werd afgelopen zomer door meerdere Eredivisie-clubs begeerd voor een huurdeal, maar Heracles trok aan het langste eind. 

De 21-jarige 't Zand is dit seizoen vaste basisspeler bij Heracles, maar tot nu staat hij nog op nul goals en assists. Na vorig seizoen stond de teller op huurbasis voor FC Dordrecht op elf goals en vijf assists in 39 wedstrijden. 't Zand ligt nog tot de zomer van 2028 vast bij Feyenoord en Krabbendam ziet een grote toekomst voor hem. "Als zo’n 't Zand bij Feyenoord komt met een jaartje Eredivisie in de benen, met betere spelers om zich heen en hij heeft ook de inhoud, dan ben ik heel nieuwsgierig hoe dat dan gaat."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Antony, Ajax, PSV, Feyenoord en Indonesië!