Nieuwe technische structuur Feyenoord

Feyenoord maakt melding van 'nieuwe technische structuur' en hoopt op uitbreiding

Vandaag om 16:47

Feyenoord bevestigt via de officiële kanalen dat er sinds deze maand gewerkt wordt met een 'nieuwe technische structuur'. Het trio Mark Ruijl, Stijn Vandenbroucke en Jelle Goes, dat een managementteam vormt, ondersteunt en adviseert algemeen directeur Dennis te Kloese.

De clubleiding van Feyenoord wilde toe naar een dergelijke structuur. "Het werd allemaal wat veel, maar ik vond het vooral geen goed idee dat langdurig te veel macht en grote beslissingen bij één persoon kwamen te liggen", reageert Te Kloese. "Waar Feyenoord nu staat, is het ook niet meer dan normaal dat we een heldere structuur hebben waarbij grote en belangrijke beslissingen in gezamenlijkheid worden genomen."

Ruijl, Vandenbroucke en Goes zullen Te Kloese onder meer adviseren op technisch gebied. "Mark, Jelle en Stijn kennen de club goed en dus ook het DNA van Feyenoord", aldus Te Kloese. "Door hun specialismen aan elkaar te koppelen, denken we in de toekomst nog slagvaardiger te kunnen zijn."

De herstructurering binnen Feyenoord is nog niet voltooid. De Rotterdammers schrijven dat het plan is om het vijf man sterke directieteam uit te breiden met nog één persoon. 'Of dit betekent dat er een vierde directeur komt of dit een toevoeging wordt op het niveau van de twee vaste adviseurs binnen dit team is nog niet beslist', klinkt het

Beluister de nieuwste Studio Oranje over de wanvertoning van Oranje en verbazingwekkende uitspraken van Koeman!