Kramer onder de indruk van Ihattaren: 'Dan wordt hij waanzinnig voor ons'

Kramer blij met komst Ihattaren: 'Hij maakt voetballend al het verschil'

Vandaag om 00:05

Michiel Kramer is tot dusver positief over Mohamed Ihattaren. Laatstgenoemde is sinds kort ploeggenoot van Kramer bij RKC Waalwijk en als Ihattaren fit wordt, voorziet de spits een grote versterking in hem.

Ihattaren maakt tot dusver een goede indruk op Kramer. "Superfris, moet ik zeggen. Ik ken hem natuurlijk alleen van alle verhalen en media-optredens. De kwaliteit in zijn linkervoet is waanzinnig, negentig procent van onze selectie heeft dat niet, dus hij maakt voetballend al het verschil. Als hij ook nog superfit wordt, echt wedstrijdfit wordt, dan wordt hij voor ons natuurlijk waanzinnig."

Wanneer Ihattaren volledig fit is, durft Kramer niet te voorspellen. "Dat is moeilijk te zeggen, die jongen heeft natuurlijk best wel lang geen wedstrijd gespeeld. Hij speelde afgelopen woensdag tegen Go Ahead Eagles (oefenwedstrijd, red.) geloof ik negentig minuten. Hij heeft een doelpunt gemaakt, maar had er twee meer moeten maken. Wij hopen dat het gaat werken. Tot nu toe is hij superfris, supervrolijk. Het is een hele lieve jongen."

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!