Mbappé in bescherming genomen door teamgenoten

Teamgenoten komen op voor Mbappé: 'Iedereen doet wat hij wil in zijn vrije tijd'

Vandaag om 15:36
Laatste update: om 15:38

Kylian Mbappé wordt in bescherming genomen door zijn medespelers van de Franse nationale ploeg. De sterspeler kwam de afgelopen week negatief in het nieuws nadat hij zich had afgemeld bij Les Bleus omdat hij nog niet volledig hersteld zou zijn van een blessure, maar wel werd gespot in een Zweedse nachtclub. 

"Jullie moeten stoppen met er zoveel over te praten. Jullie leven ervan om het elke dag over hem te hebben", noteert Het Nieuwsblad uit de mond van Mattéo Guendouzi. "Mbappé heeft rustdagen, waarop hij doet wat hem goed lijkt. Er moet niet over zijn toewijding getwijfeld worden. Hij houdt van zijn land en dit elftal, en blijft ons helpen om het hoogst mogelijke te bereiken."

Ook Chelsea-verdediger Wesley Fofana neemt het op voor de aanvaller van Real Madrid. "Iedereen doet wat hij wil in zijn vrije tijd. Het is een grote jongen en groots professional, hij leidt zijn carrière hoe hij het zelf wil."

Ondanks dat Mbappé nog maar 25 jaar oud is, wist hij al 48 keer tot scoren te komen voor het nationale team van Frankrijk. Hiermee laat hij alleen Thierry Henry (51 goals) en Olivier Giroud (57 goals) nog voor zich op de lijst van spelers met de meeste doelpunten.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!