Trainer Ajax Vrouwen doet opnieuw onhandige uitspraak

Trainer Ajax Vrouwen doet weer 'onhandige' uitspraak: 'Zat vroeger in De Kuip'

Vandaag om 08:15

Hesterine de Reus heeft opnieuw een ietwat onhandige uitspraak gedaan. De trainer van de Ajax Vrouwen, die onlangs al opzien baarde door het mislopen van de Champions League te bagatelliseren, onthulde in aanloop naar De Klassieker vroeger Feyenoord-fan te zijn geweest. 

"Ik kom natuurlijk origineel uit Rotterdam, dat maakt het echt bijzonder", vertelt De Reus na afloop van Ajax - Fortuna (5-1) voor de camera van ESPN. "Vroeger zat ik altijd met mijn vader op de tribune daar, in De Kuip."

"Nu ben ik natuurlijk gewoon Ajax", vervolgt de oefenmeesteres. "Mijn familie zal dat niet fijn vinden, maar ik ben nu gewoon Ajacied. Ik wil gewoon winnen. Jammer voor Feyenoord, maar wij gaan volgende week de toon zetten."

'Weer geen handige uitspraak' en 'ze scoort wel punten met haar opmerkingen' zijn twee van de reacties onder het interview van De Reus. Daarmee wordt gedoeld op een ander interview, van twee weken terug. Toen noemde De Reus het mislopen van de Champions League met Ajax 'niet zo heel erg zuur', omdat de club nu zelf controle heeft over de weekbelasting.