Darren bent over oud-teamgenoot Jordan Henderson

Ex-Premier League-ster hoort geruchten over oud-teamgenoot Henderson: 'Logisch'

Vandaag om 14:41

Ex-Sunderland-spits, Darren Bent, ziet Jordan Henderson graag terugkeren bij zijn jeugdliefde. De aanvoerder van Ajax wordt de laatste weken steeds vaker in één adem genoemd met Sunderland. Bent denkt dat de Engelse supporters een terugkeer 'absoluut zouden toejuichen'.

In gesprek met talkSPORT wordt voormalig Engeland-international Bent gevraagd naar de laatste geruchten rondom zijn oud-teamgenoot Henderson. "Terugkeren bij Sunderland is logisch, dat is zijn club. Daar begon hij en daar speelde ik met hem. De fans zouden van hem houden, hij heeft een ongelooflijke carrière gehad. Als je terugkijkt naar wat hij heeft gewonnen, wat hij voor Engeland heeft gedaan... Hij heeft een ongelooflijke carrière gehad", stelt de oud-spits van onder meer ook Tottenham Hotspur.

Henderson komt uit de jeugd van Sunderland en speelde jaren voor de hoofdmacht alvorens hij in 2011 de overstap maakte naar Liverpool. Op het moment staat Sunderland eerste in het Engelse Championship en de club zou Henderson in januari willen binnenhalen. Volgens de laatste geruchten is er zelfs al contact gelegd met het management van de middenvelder.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!