Oranje-spitsen moeten twijfelende Koeman overtuigen en toeslaan tegen Hongarije

Oranje-spitsen moeten twijfelende Koeman overtuigen en toeslaan tegen Hongarije

Vandaag om 16:30

ADVERTORIAL - Het Nederlands Elftal moet vrijdagavond zien af te rekenen met Hongarije in de derde groepswedstrijd van de Nations League. Brian Brobbey en Joshua Zirkzee zijn allebei geen onbetwiste nummer één in het Oranje-shirt en moeten daarom hun kans pakken. TOTO staat klaar met de Lekker Man-special: een verhoogde quotering voor een doelpuntrijk Oranje! 

Nederland scoort erop los

Het Nederlands elftal kreeg het in de afgelopen 43 interlands slechts twee keer voor elkaar om helemaal niet te scoren en in de afgelopen duels werd vrijwel altijd twee keer het net gevonden. Met zeven goals in de laatste twee duels, waaronder twee tegen het sterke Duitsland, gaat Oranje als topfavoriet vrijdag het duel met Hongarije in.

De Lekker Man-special richt zich op goals van Oranje. Weet de ploeg van Ronald Koeman minstens twee keer te scoren tegen Hongarije? Dan pak je een verhoogde quotering van 2.00! Normaliter staat deze quotering op ongeveer 1.63. De LMS is beschikbaar voor alle spelers en kent een maximale inleg van maar liefst €20.

Hongarije is een van de favoriete tegenstanders van Nederland: in de afgelopen zes ontmoetingen scoorde Oranje maar liefst 34 keer! Met uitslagen als 6-1, 7-1 en 8-1 zal Oranje met een goed gevoel aftrappen in de Puskás Aréna in Boedapest.