Keane over positie Ten Hag bij Manchester United

'Ten Hag heeft niets van dat alles, het ziet er gewoon chaotisch uit'

Vandaag om 15:18

Roy Keane ziet een 'chaotische' situatie bij het Manchester United van Erik ten Hag. Voorlopig lijkt de Nederlander aan te blijven als oefenmeester bij The Red Devils, maar hij zal het tij snel moeten keren in Manchester om zijn baan te behouden.

"Ik zeg niet dat hij geen goede manager is of dat hij geen goede technische staf heeft, maar in de zomer hebben ze de hele staf veranderd", steekt Keane van wal bij The Overlap. "Dus, je hebt het over een manager die een beetje macht en controle over de voetbalclub heeft. Ik durf te wedden dat Ten Hag niets van dat alles heeft."

Volgens Keane zorgen deze ontwikkelingen voor een chaotische situatie bij de ploeg van Ten Hag. "Spelers zullen naar de manager kijken en zeggen: Nou, al je personeel is in de zomer weggegaan. Ik heb je voor niemand zien vechten. Je haalt meer personeel binnen. Ik vind het er gewoon chaotisch uitzien", stelt de oud-voetballer.

Eerder wist ESPN te melden dat Ten Hag voorlopig aanblijft als manager van Manchester United. Na een urenlang crisisberaad is besloten dat de oefenmeester voor de groep blijft staan, al heeft hij zelf nog niets van de club vernomen. Op dit moment staan The Red Devils op de veertiende plaats in de Premier League.

Beluister de nieuwste #DoneDeal over Feyenoord, Ajax, PSV én de beste Eredivisie-vertrekkers hier!