7K Op Je Feestje van Lang goud

Buitenspel: Lang deelt bijzondere prestatie op Instagram: 'Lastpak goud'

Vandaag om 18:20

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Nummer Lang bereikt tien miljoen streams
Noa Lang met zijn nummer 7K Op Je Feestje een Gouden Plaat op zijn naam staan. Rapper Ronnie Flex overhandigde de plaat aan de linksbuiten van PSV. Op zijn Instagram deelt Lang de beelden van de overhandiging van de Gouden Plaat. De aanvaller krijgt de trofee omdat zijn nummer meer dan tien miljoen keer beluisterd is op Spotify. 'Lastpak goud', schrijft Lang erbij als caption. 

Zijn vrienden, teamgenoten en andere personen uit de voetbalwereld zijn er als de kippen bij om te reageren op de prestatie van Lang. 'Hahaha dit is toch heerlijk man', schrijft Feyenoord-back Quilindschy Hartman. 'Waiting for the next banger', voegt Malik Tillman daar aan toe. 'Lekker pa', schrijft Joey Veerman. Ook spelers als Sven Botman, Ismael Saibari en Justin Kluivert plaatsten een reactie.



 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Noa Noëll Lang (@noano)