Cassano over Ronaldo

Ronaldo bijt van zich af: 'Hij stuurde een lijst met al zijn prijzen'

Vandaag om 13:11

Antonio Cassano en Cristiano Ronaldo zullen geen goede vrienden worden. Nadat de 42-jarige oud-spits van onder meer AS Roma en Sampdoria zich negatief had uitgelaten over de Portugese superster, klom laatstgenoemde in de telefoon om te reageren.

Eind september gaf Cassano niet voor het eerst te kennen niet onder de indruk te zijn van Ronaldo. "Cristiano Ronaldo weet niet hoe je moet voetballen. Al maakt hij 3.000 goals, het kan mij geen reet schelen", zei de 39-voudig international van Italië in een podcast, waarna hij stelde dat Ronaldo niet tot zijn top-tien spelers aller tijden behoort. 

"Nadat ik had gezegd dat hij niet in mijn top-tien stond, kreeg ik een bericht van een +34-nummer", zegt Cassano een paar weken later in de podcast BSMT. "Het was Ronaldo. Hij stuurde een lijst met alle prijzen die hij heeft gewonnen. Hij voegde een spraakbericht toe waarin hij zei dat ik hem niet respecteerde."

Het was afgelopen september niet de eerste keer dat Cassano de spot dreef met Ronaldo. "Ik blijf bij mijn standpunt", stelt hij nu.

Beluister de nieuwste Studio Oranje over de spitsenkwestie, 'wereldklasse' op het middenveld, Memphis Depay en alles in aanloop naar de Nations League-duels!