Ronaldo deelt video van miljoenenvilla en verlaagt vraagprijs

Buitenspel: Ronaldo verlaagt vraagprijs en deelt video van miljoenenvilla in Engeland

9 oktober om 22:02

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Cristiano Ronaldo deelt beelden van miljoenenvilla
De 39-jarige Cristiano Ronaldo is alweer een tijdje actief in Saudi-Arabië bij Al Nassr, maar de Portugees heeft nog altijd een miljoenenvilla in het Engelse Cheshire. De superster probeert zijn huis in Engeland daarom al een tijd lang te verkopen, maar er is nog weinig interesse. Daarom heeft Ronaldo beelden gedeeld van de enorme villa en de vraagprijs voor zijn stulpje verlaagd.

Ronaldo is bereid om zijn villa te verkopen voor om en nabij de zes miljoen euro, vijf miljoen pond. Daarvoor heb je wel een enorm huis met zeven slaapkamers, een bioscoop, binnenzwembad en meerdere padelbanen. De villa staat op 23 hectare grond. Binnenkort komt er ook een video op Youtube, waarin elk detail van het huis wordt getoond.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Luxury Home Show (@theluxuryhomeshow)