Gravenberch heeft twee verklaringen voor supervorm

Gravenberch heeft twee verklaringen voor supervorm: 'Hetzelfde als bij Ajax'

6 oktober om 21:32

Ryan Gravenberch kan zijn geluk niet op met zijn huidige situatie bij Liverpool. In de Premier League en Champions League miste de middenvelder nog geen minuut en daar is hij manager Arne Slot dankbaar voor.

"De trainer geeft mij het vertrouwen en stelt mij op", zegt Gravenberch, voor wie de titel van Speler van de Maand lonkt in de Premier League, tegenover ESPN. "Het gaat goed. Ik doe gewoon mijn eigen ding." Hij heeft wel een verklaring voor zijn opmars. "De dingen die ik bij Ajax deed, doe ik nu ook."

Ook Slot is onderdeel van het succes. "Ik bespreek van alles met hem. Vorig seizoen hebben we ook al gesproken en dan gaat het ook over het leven. Ik heb een goede band met hem en ik ben heel blij dat hij er is. We denken hetzelfde. Hij houdt van voetbal en de opbouw van achteruit. Dat ligt mij ook super goed."

Het is de eerste keer sinds zijn Ajax-vertrek in 2022 dat Gravenberch veel aan spelen toekomt. Dat lukte niet bij Bayern München en ook niet in zijn eerste jaar bij Liverpool. "Dit seizoen is mijn doel om nog meer te spelen dan vorig seizoen en ik ben aardig op weg."