Gravenberch Speler van de Maand bij Liverpool

Het kan niet op voor Gravenberch: Liverpool-fans plaatsen uitblinker op voetstuk

Vandaag om 18:04
Laatste update: om 18:14

Ryan Gravenberch is ronduit geweldig begonnen aan het nieuwe seizoen, en is daarvoor beloond door de aanhang van Liverpool. Zij hebben de Oranje-international donderdag uitgeroepen tot Speler van de Maand september. 

Waar Gravenberch het vorig seizoen voornamelijk moest doen met invalbeurten en hier en daar een zeldzame basisplaats, is hij onder Arne Slot binnen mum van tijd uitgegroeid tot een zeer belangrijke schakel. De oud-speler van Ajax rijgt de complimenten aaneen, en wordt nu in het zonnetje gezet met deze individuele prijs. 

Gravenberch kreeg van de Liverpool-aanhanger meer stemmen dan teamgenoten Luis Díaz en Ibrahima Konate. Mogelijk komt er nog meer zilverwerk zijn kant op. Gravenberch is namelijk ook genomineerd voor de prijs van Speler van de Maand in de Premier League.

Wil hij die winnen, dan moet hij Harvey Barnes (Newcastle United), Gabriel (Arsenal), Raúl Jiménez (Fulham), Dwight McNeil (Everton), Cole Palmer (Chelsea), Ollie Watkins (Aston Villa) en ploeggenoot Diáz aftroeven.