Vermoedelijke opstelling PSV tegen Sparta Rotterdam

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz wil ongeslagen blijven met gehavend elftal

Vandaag om 07:52
Laatste update: om 10:21

PSV neemt het zaterdagavond in eigen huis op tegen Sparta Rotterdam. Trainer Peter Bosz moet het doen zonder een aantal belangrijke krachten, maar zal de perfecte start in de Eredivisie desondanks een goed vervolg willen geven. VoetbalPrimeur presenteert de vermoedelijke opstelling.

Met 21 punten uit zeven wedstrijden lijkt er geen vuiltje aan de lucht in Eindhoven. Toch zag Bosz de afgelopen weken de ene na de andere basisspeler uitvallen met pijntjes en blessures. Zaterdag om 20.00 uur komt Sparta op bezoek in het Philips Stadion.

Waar Bosz zijn elftal op veel plekken noodgedwongen moet wijzigen, is de plek onder de lat een no-brainer voor de oefenmeester. Zoals gewoonlijk zal Walter Benítez het doel van de Eindhovenaren verdedigen. Ook voor de neus van de Argentijn lijkt Bosz te gaan kiezen voor de gebruikelijke namen. Ryan Flamingo en Olivier Boscagli vormen het centrale duo en worden, net als dinsdag tegen Sporting CP, geflankeerd door Mauro Júnior en Matteo Dams.

Door de afwezigheid van Jerdy Schouten en Joey Veerman wordt het voor Bosz puzzelen op het middenveld. Naar verwachting wordt laatstgenoemde wederom vervangen door Ismael Saibari. Daarnaast schuift Malik Tillman een plekje terug en krijgt Guus Til een iets controlerendere rol.

In de punt keert Luuk de Jong terug. Ricardo Pepi heeft zijn aanvoerder tegen Willem ll fantastisch vervangen, maar tegen Sparta lijkt Bosz 'gewoon' weer te kiezen voor De Jong. Hij wordt vergezeld door Johan Bakayoko en Noa Lang, die zich mag gaan opmaken voor zijn eerste basisplaats in vier weken.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Mauro Júnior, Flamingo, Boscagli, Dams; Til, Saibari, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lang