Slot over moeilijk tijdstip voor Liverpool tegen Palace

Slot ontkracht tegenover Engelse media: 'Dan ben ik een domme manager'

Vandaag om 13:48

Liverpool neemt het zaterdagmiddag op tegen Crystal Palace en Arne Slot wil niets weten van een moeilijke aanvangstijd. Wel beseft de Nederlandse manager dat The Reds een lastige wedstrijd wachten op Selhurst Park.

Om 13.30 uur - 12.30 uur Engelse tijd - nemen Crystal Palace en Liverpool het tegen elkaar op. In de Eredivisie is de vroege zondagwedstrijd om 12.15 uur geregeld een topic en dat is ook in Engeland bekend. "Als om 12.30 uur een moeilijk tijdstip is om te presteren, dan ben ik een domme manager, want ik train elke dag om 12:00 uur", reageert een gevatte Slot op de persconferentie van vrijdag.

"Mensen praten over 12.30 uur, wij praten over moeilijke uitwedstrijden. Manchester United (0-0) en Chelsea (1-1) hebben laten zien hoe lastig het is om resultaat te halen tegen Crystal Palace", vervolgt Slot, die benadrukt dat zijn spelers gefocust zijn. De spelers van Liverpool zweven niet, nu acht van de negen duels onder Slot gewonnen zijn. "Het zou raar zijn als een speler hier met zijn hoofd in de wolken is. Maar als we morgen niet goed spelen, zullen mensen zeggen dat we ons laten meeslepen, in plaats van dat Crystal Palace goed zou spelen."

Slot geeft aan dat zijn selectie heel goed weet dat de Premier League pas zes wedstrijden onderweg is. "De meeste spelers hebben de Premier League en Champions League gewonnen, dus die gaan niet hun mobieltje de hele tijd pakken om de ranglijst te bekijken."