Farioli maakt opvallend Brobbey-statement

Farioli maakt Brobbey-statement: 'Geen enkele discussie, onze nummer negen'

3 oktober om 23:16

Francesco Farioli verwijt Brian Brobbey 'helemaal niks' na diens gemiste kansen in het Europa League-duel van Ajax met Slavia Praag (1-1). De spits verzuimde zijn ploeg tot twee keer toe aan een doelpunt te helpen. Toch blijft hij de eerste keus, benadrukt Farioli.

Binnen het uur werd Brobbey gewisseld, maar dat had niets te maken met mogelijke onvrede bij Farioli. "Ik verwijt Brian helemaal niks", wordt de Italiaanse trainer geciteerd door De Telegraaf. Farioli vond Brobbey goed spelen. "We kunnen het over die situaties hebben, maar ook over hetgeen hij het team heeft gegeven. Bij alle ballen die hij kreeg, zorgde hij voor grote impact in het strafschopgebied. Over de hele wedstrijd gezien was zijn optreden positief."

Farioli kwam vervolgens met een 'opvallend statement', aldus De Telegraaf: Na de komst van Wout Weghorst is en blijft Brobbey zijn eerste keus in de punt van de aanval. "Er is geen enkele discussie. Brian is onze nummer negen, ook de nummer negen van het nationale elftal en een belangrijke speler voor het team en de club."

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur (@voetbalprimeur)