Hato onder de indruk van sfeer en spel Slavia Praag

Hato geïmponeerd: 'Dit was wel één van mijn gekste wedstrijden tot nu toe ja'

3 oktober om 22:38

Jorrel Hato was onder de indruk van de sfeer en het spel van tegenstander Slavia Praag. De verdediger van Ajax wist door de voorbereiding dat dit hem te wachten stond, maar schrok toch op momenten van het niveau van de Tsjechen die een punt pakten tegen de Amsterdammers.

"We wisten dat zij een fysiek team zijn. Een ploeg die continu druk zet en continu in de duels wil zijn. Dat is ook hun kracht en dat heb je vandaag ook wel gezien", analyseert Hato de tegenstander. "In de eerste helft komen we 1-0 voor en hadden we ook wel goede kansen op meer. Dan wordt het wel een andere wedstrijd, dan dat je met 1-0 de rust in gaat in dit stadion met deze sfeer. Dat is aan de ene kant wel jammer, maar we moeten het doen met een punt."

Hato speelde op jonge leeftijd al een aantal grote wedstrijden voor Ajax, maar één zoals deze tegen Slavia Praag had de verdediger nog niet meegemaakt. "Ik denk dat dit wel één van de gekste wedstrijden is ja. De manier waarop zij elk moment leveren, is wel van een hoog niveau. Maar dat is natuurlijk ook hun kracht, dus dat wisten we wel."