Feyenoord-spits Gimenez vertelt 'de waarheid' in Mexico

Feyenoord-spits Gimenez vertelt 'de waarheid': 'Er waren twee aanbiedingen'

Vandaag om 18:40

Santiago Gimenez is niet rouwig om het feit dat hij in de zomerse transferperiode geen transfer maakt. Concrete interesse was er genoeg, benadrukt de Feyenoord-spits in Mexico.

Nottingham Forest had ruim dertig miljoen euro over voor Gimenez, maar van een akkoord kwam het niet. In gesprek met FOX Sports bevestigt de Mexicaan dat hij naar de Premier League kon. "Ja, er is toenadering gezocht. Uiteindelijk lagen er twee aanbiedingen op tafel", aldus Gimenez. "De waarheid is dat we veel twijfels hadden over Nottingham Forest."

Welke club - naast Forest - ook concreet werd, wil Gimenez niet zeggen. De op dit moment geblesseerde spits is gelukkig in De Kuip. "Ik heb besloten nog een jaar bij Feyenoord te blijven vanwege de Champions League. Het is geen slecht nieuws om te blijven. Ik ben heel gelukkig bij Feyenoord."

De kans is evenwel groot dat Gimenez aan zijn laatste seizoen bezig is in Rotterdam-Zuid. "Vier competities trekken mijn aandacht: Duitsland, Engeland, Italië en Spanje", aldus de spits, die zijn vormcrisis van vorig seizoen achter zich hoopt te laten. "Ik scoorde minder, maar dat moeten we accepteren. Het waren zes lastige maanden."