Gimenez zegt Nottingham Forest definitief af

'Gimenez houdt poot stijf en zegt Forest na verbeterd voorstel definitief af'

28 augustus om 15:47
Laatste update: 28 augustus om 16:48

Santiago Gimenez wil niets weten van een mogelijke transfer naar Nottingham Forest. Een verbeterd voorstel van The Tricky Trees is afgewezen door de 23-jarige spits van Feyenoord, meldt transferexpert Fabrizio Romano.

Dat Gimenez geen trek heeft in een stap naar Forest, was bekend. Toch was de Engelse club niet voor één gat te vangen. De Mexicaan kreeg een nieuw voorstel, maar ook daar gaat hij niet op in. Romano schrijft dat de deal nu definitief van tafel is. De transfermarkt sluit in Engeland in de nacht van vrijdag op zaterdag, wat betekent dat Nottingham alles op alles moet zetten om een andere spits aan te trekken.

Een delegatie van Forest is woensdag naar Rotterdam-Zuid afgereisd om te praten over een mogelijke deal. Eigenaar Evangelos Marinakis voerde de gesprekken namens de Engelse club. De gesprekken hebben tot niets geleid: Gimenez heeft geen oren naar een transfer naar Nottingham.

Eerder werd duidelijk dat Forest een lijntje heeft uitgegooid naar Brian Brobbey. Ook de aanvalsleider van Ajax voelt weinig voor een stap naar Nottingham. Dat geldt eveneens voor Eddie Nketiah, die hoogstwaarschijnlijk een transfer van Arsenal naar Crystal Palace boven Forest kiest.

Het is nog allesbehalve zeker dat Gimenez bij Feyenoord blijft. Onder meer Bayer Leverkusen heeft volgens Mexicaanse media interesse in de aanvaller. 

Beluister hieronder de nieuwste #DoneDeal voor al het laatste transfernieuws!